Šport > Košarka
21646 ogledov

Donćić nad igralca, s katerim imata burno preteklost: "Utihni!"

luka dončić Profimedia
Dve leti po njunem skorajšnjem pretepu se je ponovno zaiskrilo med Lukom Dončićem in Terancom Manom.

V drugi četrtini tekme med Los Angeles Clippers in Dallas Mavericks, ki so jo slednji dobili s 122:114, je prišlo do napetega trenutka med Lukom Dončićem in Terancom Mannom

luka dončić Sijajna forma Šport Dončić v samo 18 minutah blizu trojnemu dvojčku

Branilec LA Clippers je v uspešno izvedeni obrambni akciji najprej blokiral Dončićev met, nato pa mu je uspelo izsiliti še osebno napako v napadu.

Mann je nato zelo dramatično proslavljal svoj obrambni dosežek, kar Slovencu ni bilo ravno pogodu. "Utihni," je v smeri ameriškega branilca dvakrat zavpil Dončić.

Slaba volja ni trajala dolgo, saj je bil Dončić že trenutek kasneje spet nasmejan do ušes.

luka dončić #LukaMagic Šport Dončićeva vragolija na meji realnega

luka dončić Se je že začelo Šport Ko Luka prodira, sodniki mižijo na obe očesi

Dončić in Mann imata burno preteklost. Pred natanko dvema letoma je na pripravljalni tekmi med njima prišlo do skorajšnjega pretepa. Po tem ko so sodniku Dončiću dosodili korake, mu je Mann, tedaj novinec v ligi NBA, žogo na nespoštljiv način izbil rok.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Dončić ga je v povračilo udaril po roki, Mann pa ga je odrinil in se pri tem dotaknil tudi njegovega vratu. Napetost so pomirili njuni soigralci, tako Dončić kot Mann pa sta bila kaznovana s tehnično napako.

Zavrela kri Šport Dončić zaradi nespoštljive geste skočil v novinca

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.