Luka Dončić navdušen nad novo zmago svoje najljubše ekipe

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić se je ponovno oglasil preko svojega Twitter profila, kjer je pozdravil novo zmago Crvene zvezde v Ligi ABA.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić z veliko pozornostjo spremlja finalno serijo Lige ABA ter svoj najljubši klub Crveno zvezdo. Po učni uri košarke, ki so jo košarkarji beograjskega velikana odčitali Budućnosti, se je Luka tudi ponovno oglasil na socialnih omrežjih.

Odgovor Dončiću Pri HBO že vedo, kdo je novinec leta

Luka je sicer že prej tekom sezone večkrat navdušeno pospremil zmage Crvene zvezde, še posebej pa je bil navdušen nad zmago rdeče-belih nad Partizanom, ko je svoje navdušenje delili preko Twitterja, enako pa je storil po nedavni simultanki Crvene zvezde proti prvaku ABA lige.

"bravo!!! kk Crvena zvezda," se je glasil Lukin status, ki se je še posebej priljubil navijačem Crvene zvezde, ki so čudežnega dečka svetovne košarke zasuli z navdušenimi komentarji.

"Naša legenda", "Luka, velik si! Vsa čast", "O, poba, sijajen si", "To Luka, naš brat", so bili zgolj nekateri izmed komentarjev na Lukin tvit.

Zanimivo To so prve številke! Luka Dončić v glasovanju za novinca leta ...

Video Dončić pomagal pri enem od najlepših zabijanj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:40 16. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 21:15 15. April 2019.

    Ta prav SLOVENC

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.