Šport > Košarka
1652 ogledov

Luka Dončić navdušen nad novo zmago svoje najljubše ekipe

Luka Dončić Oakland Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić se je ponovno oglasil preko svojega Twitter profila, kjer je pozdravil novo zmago Crvene zvezde v Ligi ABA.

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić z veliko pozornostjo spremlja finalno serijo Lige ABA ter svoj najljubši klub Crveno zvezdo. Po učni uri košarke, ki so jo košarkarji beograjskega velikana odčitali Budućnosti, se je Luka tudi ponovno oglasil na socialnih omrežjih.

Luka Dončić Odgovor Dončiću Šport Pri HBO že vedo, kdo je novinec leta

Luka je sicer že prej tekom sezone večkrat navdušeno pospremil zmage Crvene zvezde, še posebej pa je bil navdušen nad zmago rdeče-belih nad Partizanom, ko je svoje navdušenje delili preko Twitterja, enako pa je storil po nedavni simultanki Crvene zvezde proti prvaku ABA lige.

"bravo!!! kk Crvena zvezda," se je glasil Lukin status, ki se je še posebej priljubil navijačem Crvene zvezde, ki so čudežnega dečka svetovne košarke zasuli z navdušenimi komentarji.

"Naša legenda", "Luka, velik si! Vsa čast", "O, poba, sijajen si", "To Luka, naš brat", so bili zgolj nekateri izmed komentarjev na Lukin tvit.

luka dončić Zanimivo Šport To so prve številke! Luka Dončić v glasovanju za novinca leta ... Dončić Video Šport Dončić pomagal pri enem od najlepših zabijanj
Komentarjev 2
  • Avatar Snezianna
    Snezianna 01:40 16.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Avatar jezeran
    jezeran 21:15 15.april 2019.

    Ta prav SLOVENC

Sorodne novice