Šport > Košarka
4303 ogledov

Nowitzki ob ganljivih prizorih ni mogel zadržati solz

Dirk Nowitzki slovo San Antonio Youtube
V noči na četrtek je svojo zadnjo tekmo v ligi NBA odigral Dirk Nowitzki.

Legendarni nemški košarkar Dirk Nowitzki je z gostovanjem v San Antoniu sklenil svojo bogato kariero. Na srečanju proti Spurs, ki ga je Dallas brez prispevka poškodovanega Luke Dončića izgubil (105:94), je Nowitzki zbral 20 točk in 10 skokov.

Dwyane Wade Goran Dragić Nets Heat Video Šport Dragić brez končnice, Dončić obsedel

Nemcu so se domačini poklonili že pred začetkom obračuna, ko so v kratkem posnetku prikazali ključne trenutke njegove kariere z njenimi največjimi mejniki. Dirk ni mogel zadržati solz, dvorana pa ga je nagradila z aplavzom.

dirk nowtizki Zastor je padel Šport Zdaj je tudi uradno

Danes 41-letni Nowitzki, šesti najboljši strelec v zgodovini NBA, je v najmočnejši ligi na svetu preživel 21 sezon, vseskozi je igral za Dallas in osvojil en naslov prvaka.

Mirjam Poterbin, rebeka dremelj Legenda Šport Dončićeva mama v objemu velikega zvezdnika

Za mnoge je najboljši Evropejec, ki je kdajkoli stopil na NBA parket. Morda je prav usoda hotela, da je svojo zadnjo sezono odigral s svojim dostojnim naslednikom - Dončićem.

luka dončić Fantastično Šport Tako se je Dončić poklonil velikemu Nowitzkemu Luka Dončić Konec sezone Šport Dončić boljši tudi od LeBrona, Curryja in Duranta luka dončić Novinec Šport Tako se Dončić primerja z Jordanom, Magicom, Wiltom ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice