Luka Dončić navdušen nad reakcijo mlade navijačice

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bella si bo svojo prvo tekmo Teličkov zapomnila za vedno.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v pripravljalni tekmi na novo sezono v noči iz ponedeljka na torek v domači dvorani odpravili Oklahoma City Thunder kar s 107:70.

Video Dončić in Porzingis že "čarata", Dallas razbil tekmece

Resda gre zgolj za pripravljalno tekmo, a izjemna predstava domačih Teličkov vsekakor lahko veseli Dallasove navijače, izmed katerih si bo tekmo še posebej zapomnila mlada Bella, ki si je prvič v življenju v živo ogledala tekmo svoje najljubše ekipe ter svoje velike simpatije, Luke Dončića, ki je na tekmi blestel, saj je bil prvi strelec obračuna z 19 točkami, katerim je dodal še 10 skokov in 7 asistenc.

Njena mati je ob začetku začetku posnela reakcijo navdušene Belle, ko se je njena prva tekma tudi uradno pričela, posnetek prisrčne reakcije mlade navijačice pa je nato delila preko svojega Twitter profila.

Zraven je dopisala, da jo Bella že sprašuje, kdaj si bosta ogledali naslednjo tekmo ter da je mlada Dallasova navijačica navdušena nad svojo simpatijo, Luko Dončićem.

Zanimivo je, da je Luka objavo opazil ter se nanjo tudi odzval, saj je posnetek navdušene mlade navijačice tudi všečkal.

Video Američan "ukradel" Dončićev trik: "Ne vem, zakaj sem to storil."

1 na 1 Dončić po tem košu norel od navdušenja

Prizor, ki pove vse Kar je Dončič počel med polčasom, vas bo pustilo brez besed

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.