Šport > Košarka
25697 ogledov

Kar je Dončič počel med polčasom, vas bo pustilo brez besed

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić obožuje otroke. In oni njega.

Slovenski čudežni deček Luka Dončić je v Dallasu velik ljubljenec domačega občinstva. Navijači ga zasledujejo na vsakem koraku, on pa jim, kadar je to le mogoče, vedno nameni trenutek svojega časa, podpiše avtogram in se z njimi fotografira.

luka dončić Popravil vtis Šport Dončić kot prerojen, poglejte to statistiko

Dvajsetletnik si zelo rad vzame čas tudi za najmlajše košarkarske navdušence, kar je znova dokazal ob polčasu petkove tekme z Milwaukee Bucks, ko ga je v zakulisju dvorane American Airlines Center prestregla skupina otrok.

Čeprav se mu je mudilo nazaj na igrišče, je otrokom velikodušno delil podpise in se z njimi celo objemal.

dončić porzingis Nov poraz Šport Vrhunska predstava Luke Dončića

Pri tem je poskrbel celo za kratek zastoj, saj se gostujoči novinar Matt Velazquez, ki pokriva vse v zvezi z moštvom Milwaukee Bucks, ni mogel vrniti na svoje mesto. "Ne morem se vrniti na svoj sedež, ker Luka podpisuje avtograme in se objema z otroki. Že vidim, zakaj ga imajo tukaj tako radi," je na twitterju zapisal Velazquez.

Slovenski košarkar se je v peteklosti že večkrat izkazal z dobrodelnostjo in velikim srcem. Z dražbami dresov in copatov je pomagal številnim otrokom v stiski, velik vlogo pa je odigral tudi pri zbiranju denarja za Krisa, kateremu je poleg osebnega nakazila namenil še izkupiček od dražbe košarkarskih superg.

Za nameček je poskrbel, da je dečkova zgodba odmevala tudi v ZDA, od koder se je dobrodelnemu društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki oglasil ugledni športni novinar in se prav po Dončićevi zaslugi pridružil dobrodelni akciji za hudo bolnega Krisa.

luka dončić Bravo! Šport Kar je Dončić storil za Krisa, odmeva tudi v ZDA

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.