Šport > Košarka
3094 ogledov

Poglejte, kdo je navdušil Dončića v zgodnjih jutranjih urah

luka dončić steph curry Reševalni pas/Twitter Marsikoga je zmotilo, da ima Dončić več glasov od Curryja.
Bliža se nova sezona lige NBA, nekateri zvezdniki so že v dobri formi.

Luka Dončić je na prvi pripravljalni tekmi, na kateri je združil moči z latvijskim zvezdnikom Kristapsom Porzingisom, z Dallas Mavericks klonil proti Detroit Pistons (117:124).

Ljubljančan je proti Batom dosegel 21 točk, osem skokov in pet podaj, a ni bil povsem zadovoljen s svojo učinkovitostjo, bolelo ga je predvsem pet zgrešenih prostih metov.

luka dončić Nenavadno Šport Dončić pogorel tam, kjer ne bi nihče pričakoval

V noči na petek so se na domačem parketu v še eni pripravljalni tekmi Golden State Warriors merili proti Minnesota Timberwolves. Bojevniki so zanesljivo slavili (143:123) in dosegli prvo zmago v novi dvorani Chase Center v San Franciscu.

Blestel je Stephen Curry, od odsotnosti poškodovanega Klaya Thompsona daleč največji adut Golden Stata. Curry je dosegel 40 točk in je tako postal prvi košarkar po dveh letih, ki je na pripravljalni tekmi NBA dosegel 40 točk. To je novembra 2017 uspelo prav Stephu Curryju, za nameček še proti isti ekipi.

Nad Curryjevo predstavo se je v zgodnjih petkovih urah po srednjeevropskem času navduševal tudi Dončić. Na Twitterju je objavil nekaj simbolov ognja ob imenu ameriškega organizatorja igre in mu s tem podelil lep kompliment.

Na družbenih omrežjih so nekateri sledilci Dončića hitrro pozvali, naj se pridružil Bojevnikom. Slednji po odhodu Kevina Duranta k Brooklyn Nets ne spadajo več med ožje favorite za naslov, a so vseeno ena boljših ekip Zahoda.

Vlatko Čančar Denver Nuggets NBA Šport Čančar sodeloval pri zmagi nad favoriti sezone

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice