Luka Dončić odgovoril na komentar, da se je vrnil predebel ter izven forme

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić se je v zadnjih dneh znašel pod hudimi kritikami na račun svoje postave.
Oglej si celoten članek

Navijače Dallasa je v zadnjih dneh nekoliko zaskrbela fotografija s pripravljalne tekme proti Milwaukee Bucks, na kateri slovenski čudežni deček Luka Dončić izgleda, kot da bi tekom premora pridobil kar nekaj nepotrebnih kilogramov.

Tudi če je morda res nekoliko težji, sej vsaj zaenkrat to ni poznalo na njegovi pripravljenosti, saj je naravnost blestel na obeh prvih pripravljalnih tekmah, ko so Telički s precejšnjo lahkoto premagali najboljšo ekipo lanskega rednega dela sezone.

Ker pa so splet resnično preplavili številni komentarji, ki so se norčevali iz Lukinega izgleda ter ga celo primerjali z nogometnim zvezdnikom Iscom, ki se je precej zredil v zadnjem času, je sloviti NBA novinar Brad Townsend Luko "pocukal za rokav" ter ga vprašal, kako odgovarja na vse te komentarje o svoji prekomerni teži ter "debelušnem" izgledu.

Dončić naj bi se tekom odgovora ves čas smejal ter odgovoril: "Mislim, ljudje preko Twitterja pišejo mnoge stvari. Res je, da še nisem najbolje pripravljen. Toda zagotovo bom dosegel ta nivo. Toda saj veste, kaj naj rečem, nikoli nisem bil nek mišičast človek."

Dončićeve nasprotnike je tako lahko še kako strah, če se že zdaj, ko sam pravi, da še ni v najboljši formi, poigrava z nasprotnimi obrambami, kako bo šele, ko doseže željeni nivo forme.

Video Dončić bril norce, na tapeti pa Dirk Nowitzki Video Dončić zasenčil lanskega MVP-ja, Dallas štel do 128 Je predebel? Fotografija Dončića sprožila številne polemike

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.