Šport > Košarka
9787 ogledov

Fotografija Dončića sprožila številne polemike

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Sezona lige NBA se sploh še ni začela, družbena omrežja pa so že polna ugibanj o fizični pripravljenosti Luke Dončića.

Dallas Mavericks so na prvi pripravljeni tekmi pred začetkom nove sezone premagali eno najboljših ekip v ligi NBA Milwaukee Bucks (112:102).

Luka Dončić Prva tekma Šport Dallas ugnal Antetokounmpa in druščino, Luka pa...

Pomembno vlogo je pri tem odigral slovenski košarkar, ki je v 16 minutah prvega polčasa dosegel 13 točk, štiri skoke in dve podaji. V drugem delu so na svoj račun prišli rezervisti, medtem ko je Dončić obsedel na klopi.

Kljub uspešnemu uvodu se je na spletu znova razplamtela debata o njegovi fizični pripravljenosti. Z očitki o prekomerni teži se je 21-letnik srečeval že lani, zato je po koncu krstne sezone izklesal svoje telo, stopil odvečne grame maščobe in pridobil ogromno mišične mase, zdaj pa naj bi, sodeč po fotografiji, ki kroži po spletu, spet pridobil nekaj kilogramov. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Prosim, Luka, ne spremeni se v Isca. Ne še ti," je zapisal nek zaskrbljeni uporabnik twitterja. "Izgleda, da Dončić ne izpusti sendviča s Poli salamo," je dodal drugi.

Dončić se na takšne očitke lahko mirne volje požvižga, saj bo svojo vrednost, tako kot vselej doslej, dokazoval na parketu. Če gre soditi po prvi tekmi, se tudi v prihajajoči sezoni zanj ne gre bati.

Luka Dončić Video Šport Poglejte si vrhunce Dončićeve zmagoslavne vrnitve na igrišča

Komentarjev 5
  • comsine 17:43 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • Avatar Dorthy_Brey
    Dorthy_Brey 15:05 15.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevno. prip0ročam, da poskusite. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • jakec1575 13:36 15.december 2020.

    Tip ima odlicnega kuharja, a kaj ko ne more brez burek, čevapčičev itd. Za zgled si lahko vzame kar gorana. isklesan tako kot treba. Doncica resuje njegova pocasna igra, ki zmede obrambo.