Šport > Košarka
91 ogledov

Branilci naslova boljših od mestnih tekmecev

Epa
Na pripravljalni tekmi pred novo sezono lige NBA sta se pomerili moštvi Los Angeles Lakers in Los Angeles Clippers.

Košarkarji Los Angeles Lakers so v mestnem derbiju severnoameriške lige NBA, kjer branijo naslov, premagali Clippers z 87:81 v večeru, v katerem so se začele pripravljalne tekme na novo sezono. Ta se bo začela 22. decembra. Od Slovencev bo prvi na parket stopil Luka Dončić, ki bo 23. decembra gostoval pri Phoenix Suns.

kyrie irving NBA Šport Zvezdnik in klub že kaznovana

Za božič bosta prvič v rednem delu zaigrala tudi Goran Dragić in Vlatko Čančar. Slednji bo z Denver Nuggets gostil LA Clippers, Miami Heat pa bo gostoval pri New Orleans Pelicans.

V pripravljalnem delu bodo v noči na nedeljo Dončić in soigralci gostovali pri Milwaukee Bucks. Goran Dragić bo z Miamijem prvo tekmo igral 14. decembra, ko bo njegovo moštvo gostilo New Orleans Pelicans.

mark cuban Svet se klanja Šport Dončićev šef je car vseh carjev, samo poglejte tole

V Los Angelesu pa je uvod novega tekmovalnega obdobja dobila ekipa Lakers, ki je v minuli sezoni v velikem finalu ugnala Miami. Zaradi kratkega premora je trener Lakers Frank Vogel dal dodatni premor kopici igralcem.

Tako med drugimi niso igrali prvi zvezdnik lige LeBron James, Anthony Davis in Španec Marc Gasol. Talen Horton-Tucker je bil z 19 točkami prvi strelec zmagovalcev, eno točko manj je prispeval Kyle Kuzma, pri Clippers je dvomestno število točk zmogel le Paul George (10).

lebron james "Nerad govorim ..." Šport Dončića primerjali z LeBronom, tako se je odzval "kralj James"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.