Šport > Košarka
3727 ogledov

Dončića primerjali z LeBronom, tako se je odzval "kralj James"

lebron james Reševalni pas/Twitter
Košarkarski superzvezdnik LeBron James, eden najboljših igralcev vseh časov, se je odzval na primerjave s slovenskim čudežnim dečkom.

Potem ko je lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban povlekel vzporednice med Lukom Dončićem in po mnenju večine poznavalcev še vedno najboljšim organizatorjem igre vseh časov Magicom Johnsonom, se je na njegove besede v pogovoru z nekdanjim soigralcem Richardom Jeffersonom odzval tudi aktualni MVP finala LeBron James.

Lastnik štirih šampionskih prstanov je pojasnil, kaj imajo po njegovem skupnega on, Dončić in legendarni Magic.

LeBron James | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
"Mislim, da po tebi (LeBronu Jamesu, op. a.) še nisem videl košarkarja, ki bi bil visok med 198 in 203 cm in bi imel takšen nadzor, kot da se vse odvija v počasnem posnetku " je LeBrona in Dončića primerjal Jefferson, nekdanji član Cleveland Cavaliers, s katerimi je leta 2016 osvojil naslov prvaka.

"Tako je. To pomeni, da igraš v svojem tempu in nadzoruješ vse vidike igre. Luka jih nadzoruje. Od doseganja košev do podajanja in pobiranja odbitih žog. To vključuje njegov pristop po tem, ko nasprotniki dosežejo koš. Ko mu soigralec izroči žogo, se vidi tisti pristop, ki spominja na Magica Johnsona. Nerad govorim o sebi, a zagotovo nam je skupno to, čemur bi lahko rekli 'mačistično obnašanje'. Ko vodimo žogo na drugo stran igrišča, veste, da se bo zgodilo nekaj posebnega. Če skočite po kokice, boste nekaj zamudili. Tako poseben je Luka," je dejal James.

"Če skočite po kokice, boste nekaj zamudili. Tako poseben je Luka."

LeBron James

Komentarjev 2
  • rexuathe 18:25 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • seicacun 14:45 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Sorodne novice