Šport > Košarka
11180 ogledov

Luka in Boban s petjem ponovno skrbela za dobro vzdušje

Luka Dončić Instagram
Po treningu Dallasa so v slačilnici odmevali sloviti "narodnjaki".

Začetek nove NBA sezone je vse bližje. Z 11. decembrom se začnejo pripravljalne tekme, medtem ko se redni del sezone prične že 22. decembra.

Vse ekipe so tako že v polnem pogonu, med drugim tudi ekipa Dallas Mavericks našega Luke Dončića, pri kateri prav slovenski čudežni deček ter njegov srbski soigralec Boban Marjanović skrbita za dobro vzdušje v slačilnici po napornih treningih.

Boban Marjanović in Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Omenjena dvojica si je tako po poslednjem treningu dala duška, v slačilnici pa so zagrmeli sloviti "balkanski narodnjaki".

"Bobi" je odlično vzdušje ter Lukine pevske sposobnosti ujel na telefon, posnetek, ko si je Dončić dal duška ob pesmi Nataše Đorđević "Zaboravi broj moga telefona", pa je delil preko svojega Instagram profila.

Malo verjetno je, da so njuni soigralci ravno navdušeni nad glasbeno izbiro, a jih zagotovo v boljšo voljo spravi odlično razpoloženje njihovega prvega zvezdnika.

dončić morris Pretepač Šport "Luka Dončić ne potrebuje zaščite"

Da bi le pesmi v slačilnici odmevale tudi po čim več tekmah, ko se sezona tudi uradno začne. Dallas Mavericks jo bodo odprli z obračunom s Phoenix Suns.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 10:56 06.december 2020.

    Avtor članka T.M zgleda ne more brez svoje otađbine , pa misli , da Slovence zanima čefurska kultura . Ja no jih , samo ne takšna !

  • nibbmangcont 04:57 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 20:14 05.december 2020.

    Ćefurja,da jima ni para,no ja mogoče oranžnoglavec in robotek iz Sevnice?

Sorodne novice