Šport > Košarka
8953 ogledov

Čustveno slovo soigralca se močno dotaknilo tudi Dončića

Justin Jackson Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je ob številnih menjavah v vrstah Dallasa izgubil mnoge soigralce, s katerimi je še lani delil slačilnico. Še posebej je bilo čustveno slovo Justina Jacksona.

Za NBA ekipo Dallas Mavericks je zelo pestro obdobje med obema sezonama, v katerem so Telički sprejeli številne odmevne kadrovske odločitve.

Vodstvo Dallasa se seveda trudi, da bi še okrepilo ekipo, katera je lani pod poveljstvom čudežnega dečka svetovne košarke Luke Dončića osvojila sedmo mesto v svoji konferenci, v končnici pa bi skorajda šokirala prve favorite za naslov, Los Angeles Clippers.

A klub, kateremu na parketu poveljujeta dva mlada zvezdnika, Dončić in Kristaps Porzingis, si želi v novi sezoni narediti še dodaten preskok ter krojiti vrh Zahodne konference.

Justin Jackson | Avtor: Epa Epa

Vodstvo je želelo ekipo izboljšati predvsem v obrambi, zato je bilo zelo agresivno na trgu ter je uspelo moštvo okrepiti z dvema odličnima obrambno usmerjenima košarkarjema, Joshom Richardsonom ter Jamesom Johnsonom. Obenem se je ekipa okrepila z nekaterimi zanimivimi novinci ter podaljšala pogodbi Treyu Burku in Willieju Cauley-Steinu.

A vse te najnovejše okrepitve so seveda pomenile, da so se določeni igralci morali posloviti od dresa Teličkov. Verjetno najbolj očitno izgubo bo predstavljal Seth Curry, katerega so zamenjali za Richardsona, medtem ko si v klubu celo manejo roke, da so se uspeli znebiti visoke pogodbe Delona Wrighta, ki je skupaj z Justinom Jacksonom okrepil Oklahoma City Thunder ob menjavi za Johnsona.

Prav Jackson pa je bil izmed vseh treh košarkarjev najbolj čustven ob svojem slovesu: "ZAHVALJUJEM SE vsem pri ekipi Dallas Mavericks za VSE, kar ste storili zame! Zaradi vas je bil ta čas neverjeten. Vsi moji fantje, OSTANITE SUPER!! Včasih morate preprosto zaupati bogu in kljub temu da zapiram določeno poglavje, komaj čakam, da začnem pisati novega pri Oklahoma City Thunder!! je bil ob svojem slovesu na Twitter profilu čustven Jackson.

Jacksonovo objavo ja takoj všečkal tudi Luka, ki ga je Jacksonovo slovo precej prizadelo, saj je tako v zgolj nekaj dneh ostal kar brez treh dobrih prijateljev.

Justin Jackson v najmočnejši ligi na svetu morda res ni do konca izpolnil svojega velikega potenciala, saj je v zadnji sezoni povprečno dosegal le 5,5 točk, 2,4 skoka ter 0,8 asistence na tekmo, a je bil kljub temu pomemben del v Dallasovi slačilnici, katero je lansko sezono krasilo odlično vzdušje. Jacksonu so se tako v čustvenem videu lepo poklonili tudi v celotni organizaciji.

Komentarjev 1
  • Avatar Lossneziola
    Lossneziola 23:37 28.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

Sorodne novice