Šport > Košarka
933 ogledov

Tako na Dončića gleda nova okrepitev Dallasa

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Poznanstvo med Lukom Dončićem in novo okrepitvijo Dallasa sega nekaj let nazaj.

Luka Dončić si bo v prihajajoči sezoni lige NBA slačilnico delil z obrambnim specialistom Joshem Richardsonom, ki se je skupaj s 36. izborom drafta Tylerjem Beyjem Dallasu pridružil z zameno za Setha Curryja.

Poznanstvo med Dončićem in Richardsonom sega vsaj pet let nazaj, ko sta se prvič srečala v okviru priprav na sezono. Dončić je bil tedaj še član madridskega Reala, vendar je bil Richardson že ob prven snidenju prepričan, da je njegova prihodnost lige NBA.

dončić porzingis Zadetek v polno Šport Odmevna poteza Dallasa pisana na kožo Dončiću

"Luka ne igra letom primerno. Njegova košarka je daleč naprej. Poznam ga od njegovega 16. leta. Skupaj sva trenirala med sezono. Ko sem ga prvič videl, sem vedel, da bo igral v ligi NBA. Odličen je bil že v Evroligi, zdaj pa v ZDA počne izjemne stvari za Maverickse," je povedal.

Košarkarja sta si tudi na družbenih omrežjih v preteklosti izmenjala več sporočil, kar nakazuje, da sta v prijateljskih odnosih. Ali bosta medsebojno kemijo znala prenesti na parket, pa bo pokazal čas.

goran dragić Grožnje Šport Dragić je imel glede podaljšanja zvezane roke

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice