Šport > Košarka
143 ogledov

Po 552 dneh se je vrnil dvakratni prvak lige NBA

kevin durant Epa
Kevin Durant je odigral prvo tekmo v dresu Brooklyn Nets.

Zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA Kevin Durant je dosegel 15 točk ob neuradnem prvencu za Brooklyn Nets, kar 552 dni od zadnjega nastopa v ligi, ko si je na parketu v finalu lige NBA 2019 raztrgal Ahilovo tetivo.

Mrežice so nova ekipa Duranta, ki je pred težko nalogo, če jih želi popeljati proti vrhu lestvice NBA.

Durant, ki je bil v času poškodbe za mnoge najboljši igralec lige, je lahko med dolgotrajnim okrevanjem le opazoval dve nagradi za najkoristnejšega igralca (MVP) za Giannisa Antetokounmpa in LeBrona Jamesa, ki je osvojil še četrti šampionski prstan. A preden se lahko vrne v debate o najboljšem v ligi, ga čaka še veliko dela.

V nedeljo je stopil na parket prvič po dolgem času in na pripravljalni tekmi proti Washington Wizards (119:114) zbral 15 točk.

"Občutek ob vrnitvi je definitivno dober. Dobil sem malo samozavesti. Je dober prvi korak naprej, na katerem bom lahko gradil," je dejal 32-letni košarkar, za katerega so mnogi dvomili, da se bo sploh še kdaj vrnil na parket.

 | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice