"Luka, drži se raje košarke!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Posnetek Luke Dončića je ponovno postal spletni hit. Le da ta tokrat nima veze s košarko...
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so v severnoameriški košarkarski ligi NBA s 118:110 premagali Chicago Bulls, vnovič pa je bil igralec tekme Luka Dončić, ki je dosegel že 11. trojni dvojček v sezoni - 38 točk, 11 skokov in 10 podaj.

Gospodar lige Dončić jih ima več kot celotna NBA skupaj

Dončić je bil posebej razigran v tretji četrtini, ko je dosegel kar 21 točk in s tribun se je vnovič slišalo navijanje "MVP", s čimer so navijači želeli poudariti, da je trenutno najboljši igralec v ligi.

Toda tokrat Luka svojih navijačev ni navdušil le s svojo igro, temveč tudi s predstavo med minuto odmora, ko je poplesaval na znamenito pesem Neila Diamonda, "Sweet Caroline".

Številni navijači so mu preko socilanih omrežij svetovali, da naj raje kar ostane pri košarki, saj ples ni za njega...

Video Razjezil Dončića, ta s provokacijo "ubil" glasnega tekmeca

Mr. Triple Double Kakšna predstava! Luka eksplodiral v tretji četrtini

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:24 8. Januar 2020.

    Koga ?? "s 118:110 premagali Chicago Bulls" 😃

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.