Luka Elsner dviguje slovenski renomé v Franciji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Šesto kolo elitne francoske Ligue 1 je bilo uspešno za slovenskega nogometnega trenerja.
Oglej si celoten članek

Amiens, za čigar krmilo je letos sedel Luka Elsner, je dosegel prvo zmago v gosteh. Ugnal je Metz (1:2) in se povzpel proti sredini lestvice.

La Liga Oblak nepremagan in nezadovoljen, Barça spet bleda

Po remiju 2:2 proti Lyonu prejšnji teden je Amiens prišel do prvega kompleta točk na gostujoči zelenici, prvo in doslej edino zmago je dosegel doma proti lokalnemu rivalu Lillu.

V Metzu so gostje povedli ob koncu prvega polčasa prek Sehrouja Guirassyja, prednost pa povišali na začetku nadaljevanja z golom Bakayeja Dibassyja. Končni izid je v 68. minuti postavil Mouhamadou Diallo.

Serie A Veliki derbi po okusu Handanovićevega Interja

Amiens ima po šestih tekmah sedem točk in je na 14. mestu dvajsetčlanske lige. V naslednjem kolu bo gostil Bordeaux.

Že v petek je Nantes, brez prispevka Reneja Krhina in Denisa Petrića, izgubil na obisku pri Strasbourgu (2:1). Saint-Étienne z Robertom Berićem bo v nedeljo gostoval pri Angersu.

Video Neverjetni Man City zrušil dva rekorda naenkrat

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:14 22. September 2019.

    "Luka Elsner dviguje slovenski renomé v Franciji" 2 zmagi, 1 neodločen izid, 3 porazi - blazno hud renomé!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.