Šport > Nogomet
1082 ogledov

Neverjetni Man City zrušil dva rekorda naenkrat

Manchester City Watford Epa
Na stadionu Etihad so gledalci videli nenavadno srečanje.

Sobotni spored šestega kola angleške Premier League je postregel s petimi tekmami. Za uvod je Leicester City po preobratu doma ugnal Tottenham (2:1), aktualni prvak Manchester City pa je popoldne gostil Watford.

Grozljivo Šport Fotografirali Salino truplo, nato slike objavili na spletu

Slednji je v prejšnjem kolu odščipnil točko Arsenalu, tokrat pa so vsi upi po presenečenju po vodi splavali že kmalu po začetku obračuna. Domači so namreč že po osemnajstih minutah vodili s 5:0, med strelce se je vpisalo pet različnih nogometašev s prvimi petimi poskusi v okvir gola. Še nobena ekipa v zgodovini Premier League ni tako hitro zabila pet golov.

V drugem polčasu je Man City še obogatil prednost, Bernardo Silva je dosegel "hat-trick", končni izid (8:0) je v 85. minuti postavil Kevin de Bruyne.

Manchester City je postal tudi prva ekipa v zgodovini PL, ki je zabila in prejela po osem zadetkov na eni tekmi. Leta 2008 so modri iz Manchestra namreč izgubili z 8:1 na gostovanju na stadionu Riverside, takrat jih je nadigral sedanji drugoligaš Middlesbrough.

Man City je z zmago ostal na drugem mestu in v stiku z vodilnim Liverpoolom, ta bo v nedeljo gostoval pri Chelseaju, Watford je prikovan povsem na dno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.