Šport > Nogomet
4147 ogledov

Še en dokaz, da Bale sovraži Real Madrid

gareth bale Print Screen
Gareth Bale ima kompliciran odnos s svojim klubom.

Nekoč najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale je pred začetkom uvodnega obračuna nove sezone lige prvakov zavrnil zastavico z grbom madridskega Reala, kar samo še dodatno priča o njegovi nenaklonjenosti do španskega velikana.

Nogometaši so se pred tekmo s PSG-jem postavili v vrsto za tradicionalno fotografiranje, Raphael Varane pa je Balu izročil zastavico s klubskim simbolom. Valižan ga je samo debelo pogledal in bilo je očitno, da zastavice ne želi sprejeti. 

Nekaj trenutkov kasneje se je vendarle uklonil, nato pa jo je nemudoma predal Daniju Carvajalu. Bale je bil sicer pozicionaniran na sredini prve vrste, tako da je imel idealno pozicijo za nosilca zastavice.

Uradno ni znano, zakaj je Bale zastavico predal Carvajalu, mnogi pa so prepričani, da gre za še en dokaz, kaj si v resnici misli o klubu.

30-letnik je nedavno spregovoril o turbulentenm odnosu z navijači, ki so mu pripisali levji delež odgovornosti za slabe rezultate v lanski sezoni.

"Razumem, da so v meni videli večjega grešnega kozla kot v drugih, vendar se mi to ne zdi pošteno. Težko rečem, da sem srečen, ko igram, vendar sem profesionalec in dajem vse od sebe za klub in reprezentanco," je povedal Valižan.

Bale bi moral poleti zapustiti Real, vendar je njegova selitev na Kitajsko padla v vodo. Potem ko ga je Zinedine Zidane večkrat javno pozval k odhodu, sta le nekaj tednov kasneje zakopala bojno sekiro in zavoljo kluba vendarle združila moči, a nova sezona za zdaj še ni prinesla bistvenega rezultatskega napredka.

Galaktiki so v domačem prvenstvu zabeležili dve zmag in dva remija, kar jih uvršča na tretje mesto lestvice. Na evropskih zelenicah so sezono začeli z visokim porazom proti PSG-ju (3:0).

jan oblak Liga prvakov Šport Simeone povlekel asa iz rokava, Atlético izenačil v 90. minuti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.