Luka in Vlatko razkrila, za koga navijata v Katarju! Kako si nasprotujeta!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić in Vlatko Čančar si bosta tekom svetovnega prvenstva v nogometu stala na različnih bregovih.
Oglej si celoten članek

Čeprav se ta trenutek odvijajo tudi številni drugi športi in zanimiva tekmovanja, je ta hip po svetu svetovno prvenstvo v nogometu vseeno glavna športna tema.

Vprašanju glede prvenstva v Katarju tako ni mogel ubežati niti superzvezdnik svetovne košarke Luka Dončić. Slednjega so namreč po treningu pred tekmo z Bostonom novinarji spraševali, za katero reprezentanco bo navijal.

"Glede na to, da Slovenija ne igra, bom navijal za Srbijo," je odgovoril košarkar Dallasa, kateri je nato moral odgovoriti na vprašanje, kateri iz para Maxi Kleber-Facundo Campazzo je bil minuli dan slabše volje po šokantnih porazih Nemčije in Argentine.

Dončić je na zadnje vprašanje povezano z nogometom odgovoril, da je bil to zagotovo njegov stari prijatelj Facu Campazzo, saj gre za velikega navdušenca nad argentinskim nogometom.

Luka je tako v pogovoru razkril, da navija Srbijo, medtem ko Vlatka Čančarja sploh ni bilo potrebno vprašati, za koga navija, saj fotografije, ki so se pojavile na spletu, povedo več kot tisoč besed.

Foto: Profimedia Vlatko Čančar

Vlatko bo namreč podpiral reprezentanco države iz katere prihaja njegove srčna izbranka Eva, ki je fotografije Vlatka v kockastem dresu tudi delila s svetom. Verjetno ni potrebno posebej razlagati, za koga stiska pesti naš Vlatko.

Zanimivo je, da ravno Dončićeva Srbija in Čančarjeva Hrvaška sicer slovita za zelo velika športna rivala ter včasih celo sovražnika.

NBA Fantastični Čančar s strelskim rekordom popeljal Denver do zmage Dallas : Boston Izjemen strelski dvoboj Dončića in Tatuma, prvi čez 40 točk SP v nogometu Na uvodu razočaranje za Hrvate

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:12 24. November 2022.

    To pa res ni bilo vprašanje. Vsak pač navija za svoje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.