Šport > Košarka
2876 ogledov

Luka in Vlatko razkrila, za koga navijata v Katarju! Kako si nasprotujeta!

Vlatko Čančar Profimedia
Luka Dončić in Vlatko Čančar si bosta tekom svetovnega prvenstva v nogometu stala na različnih bregovih.

Čeprav se ta trenutek odvijajo tudi številni drugi športi in zanimiva tekmovanja, je ta hip po svetu svetovno prvenstvo v nogometu vseeno glavna športna tema.

Vprašanju glede prvenstva v Katarju tako ni mogel ubežati niti superzvezdnik svetovne košarke Luka Dončić. Slednjega so namreč po treningu pred tekmo z Bostonom novinarji spraševali, za katero reprezentanco bo navijal.

"Glede na to, da Slovenija ne igra, bom navijal za Srbijo," je odgovoril košarkar Dallasa, kateri je nato moral odgovoriti na vprašanje, kateri iz para Maxi Kleber-Facundo Campazzo je bil minuli dan slabše volje po šokantnih porazih Nemčije in Argentine.

Dončić je na zadnje vprašanje povezano z nogometom odgovoril, da je bil to zagotovo njegov stari prijatelj Facu Campazzo, saj gre za velikega navdušenca nad argentinskim nogometom.

Luka je tako v pogovoru razkril, da navija Srbijo, medtem ko Vlatka Čančarja sploh ni bilo potrebno vprašati, za koga navija, saj fotografije, ki so se pojavile na spletu, povedo več kot tisoč besed.

Vlatko Čančar | Avtor: Profimedia Profimedia

Vlatko bo namreč podpiral reprezentanco države iz katere prihaja njegove srčna izbranka Eva, ki je fotografije Vlatka v kockastem dresu tudi delila s svetom. Verjetno ni potrebno posebej razlagati, za koga stiska pesti naš Vlatko.

Zanimivo je, da ravno Dončićeva Srbija in Čančarjeva Hrvaška sicer slovita za zelo velika športna rivala ter včasih celo sovražnika.

Vlatko Čančar NBA Šport Fantastični Čančar s strelskim rekordom popeljal Denver do zmage Luka Dončić Dallas : Boston Šport Izjemen strelski dvoboj Dončića in Tatuma, prvi čez 40 točk Hrvaška Maroko SP v nogometu SP v nogometu Šport Na uvodu razočaranje za Hrvate
Komentarjev 1
  • Yanez 17:12 24.november 2022.

    To pa res ni bilo vprašanje. Vsak pač navija za svoje...

Sorodne novice