"Luka Magic" takoj čaral in provociral tekmece

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik je na svoji prvi pripravljalni tekmi blestel.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na svojem parketu premagali Utah Jazz (111:101). Luka Dončić je, tako kot Kristaps Porzingis, igral le v prvem polčasu, a bil vseeno najučinkovitejši mož domačih.

Prva tekma Dallasa Uf, če bo Luka igral tako...

Ljubljančan je v dobrih 15 minutah zbral 19 točk, šest skokov in pet asistenc, zadel je dva od štirih metov za tri točke.

Navduševal je s svojimi značilnimi prodori in, kot smo pri njem že navajeni, veliko govoril s tekmeci. Posebej tistimi, ki so ga neposredno pokrivali.

Dallas bo naslednje srečanje odigral v noči na soboto proti LA Clippers. Redni del se bo za Teksačane začel v noči na 22. oktober, uvodni tekmec bo zasedba Atlanta Hawks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.