"Luka Modrić je malo gov**"

Foto: Epa
Foto: Epa
V Splitu se je pojavil grafit uperjen proti Luki Modriću, nogometašu, ki je bil v ponedeljek izbran za najboljšega igralca na svetu.
Oglej si celoten članek

Sporočilo, s katerim se žali kapetana hrvaške nogometne reprezentance, je napisano na zidu na križišču Ulice svobode ter Zvonimirjeve ulice v Splitu.

Foto: Facebook Luka Modrić grafit

Mesto grafita je bilo verjetno previdno izbrano, saj se nahaja v delu mesta, ki je poleti turistično dobro obiskan, prav tako se prav s tega mesta poleti poroča o prometnih zastojih v mestu. Taktno izbran je bil tudi jezik, saj je avtor grafit napisal v angleškem jeziku, da ga lažje zastopijo tudi tujci.

"Teh ne morete ukrasti" Znova nezadovoljstvo, ker je Fifa izbrala Modrića

Luka Modrić je sicer bil v ponedeljek izbran za najboljšega nogometaša na svetu po mnenju Fife, toda niti to mu nid vignilo priljubljenosti po določenih delih Hrvaške, kjer mu del navijačev ne more oprostiti njegove povezave z Zdravkom Mamićem ter njegovega sramotnega pričanja v Mamićev prid.

Igralec leta Po desetih letih prekinjena vladavina Messija in Ronalda

Konec ere Modrića nasmejalo vprašanje o Ronaldu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:32 27. September 2018.

    Tudi Hrvati imajo probleme z faušijo. Nekaj pa so le pobrali od nas sosedov.

  • 06:37 27. September 2018.

    križar ,pazi za takšno besedo v HR se gre v zapor

  • 05:46 27. September 2018.

    Pa še res majo ustašoti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.