Luka s fotografijo ujezil del Srbije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski superzvezdnik je pozdravil uspeh svojih nekdanjih soigralcev.
Oglej si celoten članek

Madridski Real je v evroligi po zaostanku z 0:2 v zmagah uspel nanizati tri zmage in tako pred zaključnim turnirjem četverice izločil Partizan. Črno-belim je sicer še na polovici odločilne tekme kazalo odlično, saj so vodili za 18 točk. A drugi polčas je povsem pripadel Realu, po zanimivi končnici, Partizan je v zadnji minuti imel na voljo tudi met za izenačenje, pa so Španci slavili z 98:94.

Zmago nekdanjih soigralcev je pospremil tudi slovenski superzvezdnik Luka Dončić. Na socialnih omrežjih je ob uspehu bivših kolegov, Real je postal prvi klub v evroligi, ki je nadoknadil zaostanek z 0:2, objavil fotografijo legendarnih članov Reala - Sergia Rodrigueza, Sergia Llulla in Rudyja Fernandeza. 

Serijo je sicer zaznamoval pretep na drugi tekmi, izrečene kazni, ki so jih privrženci črno belih označili za pristranske, pa so le še dolile ognja k vročemu vzdušju, ki je spremljalo dvoboje med Realom in Partizanom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.