Šport > Košarka
28721 ogledov

Luka s fotografijo ujezil del Srbije

Partizan : Real Madrid Profimedia
Slovenski superzvezdnik je pozdravil uspeh svojih nekdanjih soigralcev.

Madridski Real je v evroligi po zaostanku z 0:2 v zmagah uspel nanizati tri zmage in tako pred zaključnim turnirjem četverice izločil Partizan. Črno-belim je sicer še na polovici odločilne tekme kazalo odlično, saj so vodili za 18 točk. A drugi polčas je povsem pripadel Realu, po zanimivi končnici, Partizan je v zadnji minuti imel na voljo tudi met za izenačenje, pa so Španci slavili z 98:94.

Zmago nekdanjih soigralcev je pospremil tudi slovenski superzvezdnik Luka Dončić. Na socialnih omrežjih je ob uspehu bivših kolegov, Real je postal prvi klub v evroligi, ki je nadoknadil zaostanek z 0:2, objavil fotografijo legendarnih članov Reala - Sergia Rodrigueza, Sergia Llulla in Rudyja Fernandeza. 

Njegova poteza je naletela na ogorčenje v Srbiji, seveda predvsem pri navijačih Partizana. Ti so v svojih komentarjih očitno 'pozabili', da je Dončić pred odhodom v ligo NBA branil barve Reala, poleg tega pa je bil v mladosti tudi navijač velikega rivala Crvene Zvezde.

Serijo je sicer zaznamoval pretep na drugi tekmi, izrečene kazni, ki so jih privrženci črno belih označili za pristranske, pa so le še dolile ognja k vročemu vzdušju, ki je spremljalo dvoboje med Realom in Partizanom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice