Šport > Košarka
3712 ogledov

Obradović miril situacijo, a ... 'Grobari' nad Muso

Džanan Musa Profimedia
Legendarni trener miri, vendar so se navijači Partizana že 'izkazali'

Na drugi tekmi med madridskim Realom in Partizanom je v zadnji četrtini prišlo do množičnega pretepa, preostanek dvoboja pa je bil nato odpovedan. Črno-beli iz Beograda so v seriji povedli z 2:0 in si lahko na naslednjem obračunju, ki ga bodo gostili, že priigrajo nastop na zaključnem turnirju četverice.

Vzdušje na tekmah Crvene zvezde in Partizana je v evroligi sicer vselej nekaj posebnega, po pretepu v Madridu pa bo zdaj v Beogradu še bolj vroče. Pred tem opozarja tudi sloviti trener Željko Obradović, ki pa je takoj poskušal umiriti situacijo.

"Ne vem, kaj bi dejal. To, kar se je zgodilo, nikakor ni dobro za košarko, ni dobro za Real niti Partizan. Kriva so čustva, ki pa bi jih morali kontrolirati. Zgodilo se je pač, kar se je, ni pomembno, kdo je začel pretep in zaradi česa," je po tekmi izjavil Obradović.

"Igralci so se po tekmi pozdravili. Poskušal bom umiriti strasti, želim, da se pogovarjamo o košarki. Poskušal bom pomiriti ljudi v Beogradu, Realovcem se ne bo nič zgodilo," je še dodal.

A precej drugače so reagirali navijači Partizana. 'Grobari' so z žaljivimi in grozečimi izjavami zasuli Instagram Džanana Muse, sicer prvega strelca Reala. "Čakamo te...", "Je... ti družino", "Dobil si po pi...", so bili celo manj žaljivi zapisi, ki jih je prejel reprezentant Bosne in Hercegovine. Temu grozijo, kaj ga čaka po prihodu v Beograd, grožnje pa so bile namenjene tudi nejgovim otrokom.

Musa je v pretepu sicer izmenjal nekaj udarcev s Punterjem, nato pa ga je od zadaj napadel Mathias Lessort in ga vrgel na tla.

Real - Partizan, evroliga | Avtor: Profimedia Profimedia

Real - Partizan, evroliga | Avtor: Profimedia Profimedia

Tretja tekma med Partizanom in Realom bo na sporedu 2. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.