Luka je s temi besedami dokazal kako zaveden Slovenec je

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić na Twitterju ni mogel skriti ponosa do Slovenije.
Oglej si celoten članek

Slovenski Twitter profil Feel Slovenia je v četrtek s ponosom naznanil, da so slovenskega čudežnega dečka svetovne košarke Luko Dončića imenovali za ambasadorja slovenskega turizma.

Objavili so, da bo Luka v prihodnje promoviral edinstvene slovenske znamenitosti ter različne naložbene priložnosti v Sloveniji. Prav tako so s ponosom zapisali, da bo Slovenija letos del tekme vseh zvezd na znamenitem All-Star vikendu.

Luka pa je kot kaže svojo vlogo ambasadorja slovenskega turizma vzel zelo resno, saj je v soboto preko svojega Twitter profila prvič čivknil o svoji novi funkciji.

"Zdravo, fantje! Ponosen sem, da sem lahko ambasador moje prelepe države Slovenije. Kaj veste o Sloveniji? Ste jo že obiskali? Zagotavljam vam, da vam bo vzela dih!"

Glede na to, kako velika ikona je v svetu postal Luka, ne dvomimo, da bo njegova pomoč zelo pripomogla pri promociji Slovenije in njenih lepot.

Zvezda v vzponu Dončićev dres med najbolje prodajanimi

Video Ko Dončić na spektakularen način izboljša svoj rekord

Video Dončić s še enim pošastnim večerom, slavil tudi Dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:25 19. Januar 2020.

    Vse je lepo in dobro, razen politične smetane.

  • 22:56 18. Januar 2020.

    Bravo Luka, ponosni smo nate že tako ali tako. Hvala ti da nas predstavljaš v tako lepi luči svetu.

  • 21:55 18. Januar 2020.

    Luka zahtevaj DIPLOMATSKI potni list ! Če ga je imel Avsenik za svoje delo , ga moraš imeti tudi ti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.