Mačkovšek je rekel "ne"!

Foto: Epa
Foto: Epa
Za enega od vrhuncev srečanja med Slovenijo in Španijo je poskrbel Borut Mačkovšek.
Oglej si celoten članek

Slovenija je z zmago nad Španijo (31:26) ohranila upanje za preboj v polfinale, v manj zaželjenem primeru pa ostala v boju za končno peto mesto in s tem za neposredno uvrstitev na SP 2019.

EP v rokometu Slovenija še med živimi!

V slovenski vrsti je blestel vratar Urh Kastelic z 12 obrambami, sredi drugega polčasa pa mu je na pomoč priskočil še Borut Mačkovšek.

Slednji je v mrežo Španije vrgel štiri žoge, izkazal pa se je tudi v 44. minuti, ko so tekmeci skušali zadeti na prazna vrata, primorski orjak pa je na šestmetrski črti v slogu Dikembeja Mutomba blokiral strel in slovenske privržence v varaždinski dvorani dvignil na noge.

"Odločila je naša obramba. Do 50. minute smo igrali na vrhunski ravni v obrambi in napadu, vsi igralci s klopi so prispevali svoj delež k pomembni zmagi. Prvi polčas je bil dokaj izenačen, v drugem pa smo dodali plin v obrambi, Španci so imeli z njo velikanske probleme," je po srečanju povedal Mačkovšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 24. Januar 2018.

    hehe bravo novinar .... pohvala za primero ! Dikembe Mutombo ta ti je pa ratala. BRAVO

  • 21:50 23. Januar 2018.

    Ta fant je velik dolžnik na celotnem prvenstvu. Ima telesne predispozicije in ima srce. Samo še glava, mora najti pravo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.