Srbski čudežni deček ni mogel nadaljevati

Foto: YouTube mile svilar
Na tekmi portugalskega pokala jo je grdo skupil mladi srbski vratar.
Oglej si celoten članek

Mile Svilar, 18-letni vratar Benfice, je na obračunu ligaškega pokala z ekipo Vitoria Setubal utrpel lažjo poškodbo glave, zaradi katere je moral predčasno zapustiti igrišče.

Mladi čuvaj mreže, ki je imel obilico smole že v Ligi prvakov, se je med posredovanjem po strelu nasprotnika z glavo zaletel v vratnico. Svilar je za nekaj trenutkov obležal na zelenici, žogo pa je v mrežo pospravil Vasco Fernandes. 


Srbski reprezentančni vratar je tekmo poskušal nadaljevati, nekaj minut kasneje pa je v družbi dveh predstavnikov zdravniške službe zapustil prizorišče. Zamenjal ga je Bruno Varela, ki je minuto kasneje prejel drugi zadetek. Tekma se je končala z neodločenim izdom (2:2).

Svilar ima srbsko in belgijsko državljanstvo. V začetku novembra je javnost obvestil, da bo na mednarodnem prizorišču branil barve srbske reprezentance. Mladenič je sin nekdanjega srbskega vratarja Ratka Svilarja.

Foto: Profimedia mile svilar

Svilar je eden najbolj nadarjenih nogometnih vratarjev na svetu. Nedavno je postal najmlajši debitant v Ligi prvakov in na večni lestvici prehitel Ikerja Casillasa. Toda debi se ni iztekel po njegovih željah: 
Čustveni vrtiljak Iz sanj v nočno moro v eni sekundi Brutalno Nočna mora, 2. del

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.