Šport > Nogomet
2348 ogledov

Srbski čudežni deček ni mogel nadaljevati

mile svilar YouTube
Na tekmi portugalskega pokala jo je grdo skupil mladi srbski vratar.

Mile Svilar, 18-letni vratar Benfice, je na obračunu ligaškega pokala z ekipo Vitoria Setubal utrpel lažjo poškodbo glave, zaradi katere je moral predčasno zapustiti igrišče.

Mladi čuvaj mreže, ki je imel obilico smole že v Ligi prvakov, se je med posredovanjem po strelu nasprotnika z glavo zaletel v vratnico. Svilar je za nekaj trenutkov obležal na zelenici, žogo pa je v mrežo pospravil Vasco Fernandes. 


Srbski reprezentančni vratar je tekmo poskušal nadaljevati, nekaj minut kasneje pa je v družbi dveh predstavnikov zdravniške službe zapustil prizorišče. Zamenjal ga je Bruno Varela, ki je minuto kasneje prejel drugi zadetek. Tekma se je končala z neodločenim izdom (2:2).

Svilar ima srbsko in belgijsko državljanstvo. V začetku novembra je javnost obvestil, da bo na mednarodnem prizorišču branil barve srbske reprezentance. Mladenič je sin nekdanjega srbskega vratarja Ratka Svilarja.

mile svilar | Avtor: Profimedia Profimedia

Svilar je eden najbolj nadarjenih nogometnih vratarjev na svetu. Nedavno je postal najmlajši debitant v Ligi prvakov in na večni lestvici prehitel Ikerja Casillasa. Toda debi se ni iztekel po njegovih željah: 
Mile Svilar Benfica Manchester United Čustveni vrtiljak Šport Iz sanj v nočno moro v eni sekundi mile svilar Brutalno Šport Nočna mora, 2. del
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.