Šport > Nogomet
159 ogledov

Sin Madonne navdušil v dresu Benfice

Madonna Luz Benfica Instagram
Ameriška zvezdnica je navijačica lizbonskih "orlov", za to pa ima prav poseben razlog.

Pop ikona Madonna, s pravim imenom Louise Veronica Ciccone, je v preteklih tednih nekaj dni preživela v portugalski prestolnici in tam uživala v čarih mesta.

58-letna pevka naj bi po porčanju lokalnih medijev razmišljala o nakupu dvorca v hribih na obrobju mesta, za to pa ima prav poseben razlog.

Madonna je v Lizbono namreč pripotovala s svojim posvojenim 11-letnim sinom Davidom Bando in nad nogometom navdušeni mladenič je v času, ko je njegova mama bivala na Portugalskem, treniral z vrstniki iz slovite Benfice.

Po poročanju medijev blizu kluba je David, ki se je potil v Benficinem trening centru Centro de Seixal, na trenerje Benficine selekcije U12 naredil dober vtis in bojda dobil povabilo za nadaljnje sodelovanje.

Madonna je tudi sama vzljubila sloviti lizbonski klub. Na družbenih omrežjih se je tako že fotografirala v dresu Benfice in pozirala na stadionu Luz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.