Man Utd postavil ultimat Pogbaju

Foto: Profimedia jose mourinho paul pogba
Portugalski strateg ima vso podporo vodstva kluba.
Oglej si celoten članek

Nekdaj najdražji nogometaš vseh časov Paul Pogba, za katerega je Manchester United leta 2016 odštel 105 milijonov evrov, je dobil ultimat vodstva kluba, ekskluzivno poroča The Independent.

Francoski reprezentant naj bi bil v slabih odnosih s trenerjem Joséjem Mourinhom, kar postavlja pod vprašaj njegovo prihodnost na Old Traffordu.

V začetku sezone se je šušljalo, da bi lahko Mourinho predčasno zapustil Manchester United, vendar je Portugalec nedavno podaljšal pogodbo do leta 2020. Klub mu je s tem izrekel zaupnico, obenem po Mourinho uživa brezpogojno podporo izvršnega podpredsednika Eda Woodwarda.

Nepremišljen Mourinho takoj prosil odpuščanja

Woodward zaupa trenerjevim metodam dela in podpira njegove odločitve v zvezi z aktualno ekipo in bodočim trgovanjem.

Pogbaju in njegovim zastopnikom je dal vedeti, da bodo v primeru bodočih razprtij na relaciji trener/nogometaš podprli trenerja. Če bo situacija postala nevzdržna, bodo nogometašu in vsem, ki bodo delili njegovo mnenje, pokazali vrata.

Foto: Profimedia jose mourinho paul pogba

Pogba v zadnjem času ni igral po svojih zmožnosti, zato se je nekajkrat znašel na stranskem tiru. Posledično naj bi se skrhali odnosi s trenerjem, ki je Unitedu že v debitantski sezoni prinesel dve lovoriki. Mourinho in Pogba sta se javno sporekla po januarskem porazu proti Tottenhamu in čeprav naj bi se razmere nekoliko umirile, so odnosi vse prej kot dobri.

Proste roke Mourinho že odslovil Zlatana

Neprofesionalen odnos 24-letnega vezista je pred dnevi kritiziral tudi nekdanji rdeči vrag Gary Neville. "Njegova največja slabost je v tem, da igra tako, kot da je v parku s prijatelji. Vse, kar počne, je kot YouTube ali Instagram posnetek. Kot da je vse skupaj samo šala," je dejal.

Rdeči vragi trenutno zasedajo visoko drugo mesto ligaške lestvice, vendar nimajo realnih možnosti za osvojitev naslova prvaka, saj ima vodilni Manchester City debelih 16 točk prednosti. V Ligi prvakov jih prihodnji teden čaka povratna tekma osmine finala s Sevillo. Ekipi sta se v Španiji razšli z neodločenim izidom (0:0).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.