Maradonova hčerka: "Vsi ku*bini sinovi ..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Po objavi rezultatov toksikološke analize se je oglasila hčerka Diega Maradone.
Oglej si celoten članek

Gianinna Maradona, hčerka Diega Maradone, je ostro obračunala z vsemi, ki so v tednih po očetovi smrti širili namigovanja, da se je legendarni argentinski nogometaš v dneh po operaciji možganskega strdka še naprej vdajal opojnim substancam. 

Milijoni puhteli Maradona je umrl reven, poglejte, kaj je počel z denarjem

Namigovanja, da je bil Maradona pred smrtjo pod vplivom drog in alkohola, so ovrgli rezultati toksikološke analize, ki je odkrila zgolj prisotnost psihotropnih snovi, ki jih je legendarni nogometaš zaužil z zdravili na recept.

Odločitev Maradone ne smejo upepeliti, družina ogorčena

Giannia je v odzivu na izsledke eksplicitno poudarila, da smrt Maradone ni bila posledica njegovega neodgovornega vedenja.

"Vsi ku*bini sinovi, ki ste čakali na to, da bo obdukcija potrdila prisotnost mamil, marihuane in alkohola... Nisem zdravnica, vendar sem lahko sama opazila, da je zelo otečen. Imel je robotski glas. To ni bil njegov glas," je zapisala in namignila, da so bili njeni pomisleki preslišani.

Pretresljivo Rezultati šokirali svet, Maradona se je pred smrtjo mučil več ur

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.