Šport > Nogomet
27684 ogledov

Maradonova hčerka: "Vsi ku*bini sinovi ..."

maradona hčerki Epa
Po objavi rezultatov toksikološke analize se je oglasila hčerka Diega Maradone.

Gianinna Maradona, hčerka Diega Maradone, je ostro obračunala z vsemi, ki so v tednih po očetovi smrti širili namigovanja, da se je legendarni argentinski nogometaš v dneh po operaciji možganskega strdka še naprej vdajal opojnim substancam. 

diego maradona Milijoni puhteli Šport Maradona je umrl reven, poglejte, kaj je počel z denarjem

Namigovanja, da je bil Maradona pred smrtjo pod vplivom drog in alkohola, so ovrgli rezultati toksikološke analize, ki je odkrila zgolj prisotnost psihotropnih snovi, ki jih je legendarni nogometaš zaužil z zdravili na recept.

maradona Odločitev Šport Maradone ne smejo upepeliti, družina ogorčena

Giannia je v odzivu na izsledke eksplicitno poudarila, da smrt Maradone ni bila posledica njegovega neodgovornega vedenja.

"Vsi ku*bini sinovi, ki ste čakali na to, da bo obdukcija potrdila prisotnost mamil, marihuane in alkohola... Nisem zdravnica, vendar sem lahko sama opazila, da je zelo otečen. Imel je robotski glas. To ni bil njegov glas," je zapisala in namignila, da so bili njeni pomisleki preslišani.

diego maradona Pretresljivo Šport Rezultati šokirali svet, Maradona se je pred smrtjo mučil več ur

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.