Maribor brez Zahovića, Camoranesi pojasnil zakaj

Foto: Twitter Maribor je gladko ugnal Bravo.
Foto: Reševalni pas/Twitter Maribor je gladko ugnal Bravo.
Novi trener Maribora je odlično startal na klopi vijoličastih. Pri tem ni računal na Luko Zahovića.
Oglej si celoten članek

Maribor je po treh kolih na vrhu PLTS. V soboto je v Ljudskem vrtu ugnal ljubljanski Bravo (4:1) in tako dosegel prvo zmago po evropski blamaži proti severoirskem Colerainu.

Na klopi vijoličastih je debitiral Mauro Camoranesi, potem ko se je Argentinec z italijanskim potnim listom na Štajersko preselil iz Sežane.

Prva liga TS Mura s točko iz Stožic, Koper in Tabor do zmag z deseterico

In na srečanju proti Bravu je Camoranesi malce presenetil s postavo. Na klopi je pustil Roka Kronavetra, v kader za srečanje pa ni uvrstil Luke Zahovića.

Slednji je bil v zadnjih sezonah osrednji napadalec Maribora in tako je bil njegov izostanek, ob odsotnosti poškodbe, presenečenje za mnoge.

Camoranesi je bil po tekmi precej odkrit, ko so ga povprašali o razlogih za Zahovićevo odsotnost. "Zanj velja kot za ostale. O igranju odločajo treningi," je dejal nekdanji svetovni prvak z Italijo. "Lahko sem izbral 20 nogometašev za tekmo in odločil sem se za teh 20. Če bi jih lahko izbral 25, bi jih," je dodal.

Maribor bo v naslednjem kolu spet igral doma, v Ljudski vrt bo v soboto prišel aktualni državni prvak Celje.

SNL Maribor z novim trenerjem skočil na vrh lestvice, poraz prvakov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.