Šport > Nogomet
4278 ogledov

Maribor brez Zahovića, Camoranesi pojasnil zakaj

NK Maribor Ljudski vrt Reševalni pas/Twitter Maribor je gladko ugnal Bravo.
Novi trener Maribora je odlično startal na klopi vijoličastih. Pri tem ni računal na Luko Zahovića.

Maribor je po treh kolih na vrhu PLTS. V soboto je v Ljudskem vrtu ugnal ljubljanski Bravo (4:1) in tako dosegel prvo zmago po evropski blamaži proti severoirskem Colerainu.

Na klopi vijoličastih je debitiral Mauro Camoranesi, potem ko se je Argentinec z italijanskim potnim listom na Štajersko preselil iz Sežane.

Olimpija Mura PLTS Prva liga TS Šport Mura s točko iz Stožic, Koper in Tabor do zmag z deseterico

In na srečanju proti Bravu je Camoranesi malce presenetil s postavo. Na klopi je pustil Roka Kronavetra, v kader za srečanje pa ni uvrstil Luke Zahovića.

Slednji je bil v zadnjih sezonah osrednji napadalec Maribora in tako je bil njegov izostanek, ob odsotnosti poškodbe, presenečenje za mnoge.

Camoranesi je bil po tekmi precej odkrit, ko so ga povprašali o razlogih za Zahovićevo odsotnost. "Zanj velja kot za ostale. O igranju odločajo treningi," je dejal nekdanji svetovni prvak z Italijo. "Lahko sem izbral 20 nogometašev za tekmo in odločil sem se za teh 20. Če bi jih lahko izbral 25, bi jih," je dodal.

Maribor bo v naslednjem kolu spet igral doma, v Ljudski vrt bo v soboto prišel aktualni državni prvak Celje.

NK MAribor SNL Šport Maribor z novim trenerjem skočil na vrh lestvice, poraz prvakov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice