Maribor pred dvobojem z Muro podpisal z njenim branilcem

Foto: Profimedia
Vodilna ekipa Prve lige TS se je okrepila za prihodnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Maribora je potrdilo prihod 25-letnega hrvaškega branilca Špira Peričića, dozdajšnjega igralca Mure, ki bo v Ljudskem vrtu igral od prihodnje sezone pa do leta 2022.

Video "S pomočjo sodnikov nismo prišli do treh točk"

"Ni imel pogodbe za naslednjo sezono, kar je bilo nekoliko presenetljivo, zato smo izkoristili priložnost, da ga pripeljemo v naš klub. Peričić je podpisal triletno pogodbo, verjamemo v fanta. Smo v boju za dve lovoriki, najbolj pa nas zanima tretja, ki je najbolj pomembna," je ob sklenitvi dogovora za klubsko spletno stran pojasnil športni direktor Zlatko Zahović.

Peričić je to sezono za Muro odigral 22 tekem. "Dobil sem ponudbo, nisem še imel sklenjenega dogovora za naprej in smo se hitro dogovorili. Maribor bo velik izziv zame, pripravljen sem na novo vlogo. Zahvaljujem se za zaupanje Mariboru, prav tako pa tudi Muri, saj je za menoj uspešno leto v Murski Soboti, z rednim igranjem in zelo dobrimi rezultati moštva. Spoznal sem ligo in te izkušnje mi bodo olajšale prilagajanje na novo okolje," je povedal.

NK Maribor Zahović novo okrepitev spet poiskal v slovenski ligi

Mura in Maribor se bosta v sredo pomerila na povratni tekmi polfinala Pokala Slovenije (prenos na SK1). Štajerci so prvo tekmo v Ljudskem vrtu dobili z 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.