Šport > Nogomet
3863 ogledov

Zahović novo okrepitev spet poiskal v slovenski ligi

Špiro Peričić
Mariborski prvoligaš bo okrepil dosedanji igralec tekmecev.

V Mariboru so pred dnevi potrdili sodelovanje z Andrejem Kotnikom, ki je pred tem nosil dres novogoriškega prvoligaša, k vijoličastim pa naj bi se po koncu sezone iz Celja preselil tudi Rudi Požeg Vancaš. A športni direktor Zlatko Zahović se s tem še ni ustavil pri iskanju okrepitev na slovenskih zelenicah, na Ljudski vrt se bo tako preselil tudi dosedanji član Mure.

Gre za Hrvata Špira Peričića, ki je bil v tej sezoni eden ključnih članov zasedbe Anteja Šimundže v Murski Soboti. V prekmurskem klubu so za portal sobotainfo že potrdili, da je prišlo do dogovora med vijoličastimi in branilcem, enako je storil tudi nogometaš. Ta do konca sezone naj ne ne bi več oblekel črno-belega dresa, trenutno se nahaja v Splitu.

Peričić in Mura sta se še ta teden pogovarjala o podaljšanju sodelovanja, a je nato potezo povlekel športni direktor Maribora. Ker se je Peričiću pogodba iztekala, bo lahko v Maribor odšel brez odškodnine.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.