Šport > Nogomet
1086 ogledov

"S pomočjo sodnikov nismo prišli do treh točk"

Triglav Mura NK Triglav Kranj
V taboru soboškega prvoligaša niso bili zadovoljni s sojenjem na tekmi v Kranju.

V soboto je kranjski Triglav na domačem igrišču uspel ugnati Muro (2:1), se pobrati po dveh težkih porazih ter se povzpeti na sedmo mesto prvenstvene lestvice. Po srečanju so se v taboru gostov pritoževali nad delom sodnikov, ki naj bi Gorenjcem pomagali do popolnega izkupička.

Marcos Tavares Video Šport Maribor ohranja razliko

Po vodstvu Mure z 0:1 po prvem polčasu so domačini namreč v drugem delu uspeli preobrniti izid z dvema uspešno izvedenima enajstmetrovkama Luke Majcna. Na prekršek za prvo najstrožjo kazen Prekmurci niso imeli pripomb, drugače je bilo v 67. minuti srečanja.

"Zavedali smo se zahtevnosti tega gostovanja. V prvem polčasu smo bili boljši nasprotnik, v drugem pa s pomočjo sodnikov nismo prišli do treh točk. Ogledal sem si posnetek in bil je čisti prekršek Majcna nad našim igralcem, ki je potem spotaknil njihovega. To je odločilno vplivalo na to tekmo," je po tekmi pred kamero PlanetTV povedal trener Sobočanov Ante Šimundža.

"Prisotno je bilo res iskreno veselje, saj se zavedamo pomemebnosti zmage in novih treh točk. Vsekakor nam je ta zmaga dala dodatno motivacijo in samozavest za nadaljevanje sezone. Zavedamo pa se, da prvenstvo še zdaleč ni odločeno in moramo še trdo garati," je po pomembni zmagi za klubsko spletno stran dejal trener kranjskih "orlov" Dejan Dončić.

Najpomembnejše trenutke obračuna v Kranju si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Rok Kronaveter Prva liga TS Šport Olimpija poglobila krizo Gorice, Lotrič potopil Aluminij
Komentarjev 1
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 16:56 21.april 2019.

    Sodniki so v slovenski prvo ligi nasploh sramota nogometa!! Z tako pristranskim sojenjem uničujejo naš nogomet! Posebno sramotno sodijo v korist Olimpije in klubov blizu Ljubljane!!

Sorodne novice