Mariborčani spet kaznovani

Foto: Saša Despot nogomet Olimpija-Maribor
Navijači slovenskega podprvaka so znova olajšali klubsko blagajno.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel polne roke dela tudi po 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Zaradi neprimernega vedenja navijačev bo znova moral seči v blagajni nogometni klub iz Maribora, ki mu je disciplinski sodnik naložil plačilo kazni v višini 1350 evrov.

Kot je zapisano v obrazložitvi, so navijači prižigali bakle na tribuni ter pljuvali in vrgli vžigalnik v smeri sodnikov.

Spet prijatelji Zahović in Milanič po kriznem sestanku našla skupni jezik

Igralcu Krškega Marku Zalokarju je disciplinski sodnik izrekel tri tekme prepovedi, potem ko je bil izključen, ko je s čelom udaril v obraz nasprotnega igralca.

Igralec Domžal Amedej Vetrih se bo hladil dve tekmi, član strokovnega štaba Domžal Miha Kebe pa eno tekmo zaradi komentiranja sojenja po koncu prvega polčasa in nešportnega vedenje do sodnikov po koncu tekme.

Disciplinski sodnik je zaradi prejetih kartonov s plačilom globe v višini 300 evrov kaznoval Aluminij Kidričevo, Krško in Triglav Kranj. Krško bo plačal tudi 150 evrov zaradi neprimernega vedenja navijačev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.