Šport > Nogomet
332 ogledov

Mariborčani spet kaznovani

nogomet Olimpija-Maribor Saša Despot
Navijači slovenskega podprvaka so znova olajšali klubsko blagajno.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel polne roke dela tudi po 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Zaradi neprimernega vedenja navijačev bo znova moral seči v blagajni nogometni klub iz Maribora, ki mu je disciplinski sodnik naložil plačilo kazni v višini 1350 evrov.

Kot je zapisano v obrazložitvi, so navijači prižigali bakle na tribuni ter pljuvali in vrgli vžigalnik v smeri sodnikov.

Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt Spet prijatelji Šport Zahović in Milanič po kriznem sestanku našla skupni jezik

Igralcu Krškega Marku Zalokarju je disciplinski sodnik izrekel tri tekme prepovedi, potem ko je bil izključen, ko je s čelom udaril v obraz nasprotnega igralca.

Igralec Domžal Amedej Vetrih se bo hladil dve tekmi, član strokovnega štaba Domžal Miha Kebe pa eno tekmo zaradi komentiranja sojenja po koncu prvega polčasa in nešportnega vedenje do sodnikov po koncu tekme.

Disciplinski sodnik je zaradi prejetih kartonov s plačilom globe v višini 300 evrov kaznoval Aluminij Kidričevo, Krško in Triglav Kranj. Krško bo plačal tudi 150 evrov zaradi neprimernega vedenja navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.