Mariborčani že plačujejo

Foto: Profimedia Ankaran-Hrvatini NK Maribor
Vijoličasti so prejeli najvišjo kazen v novi sezoni.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Maribor bo moral po 4. krogu državnega prvenstva zaradi nešportnega vedenja navijačev, prižiganja bakel na tribuni in metanja teh ob ograjo igrišča, v blagajno Nogometne zveze Slovenije prispevati 1500 evrov, je odločil disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj. Zaradi nešportnega vedenja navijačev bo 150 evrov plačal tudi Triglav Kranj.

Teh 150 evrov pa bo vodstvo kranjskega Triglava dodalo k 360 evrom plačila zaradi nešportnega vedenja nogometašev, ki so prejeli pet rumenih in en rdeč karton. Iz istega razloga, nešportnega vedenja igralcev, bo 360 evrov v blagajno NZS vplačalo tudi Krško.

Trije nogometaši so si iz različnih razlogov prislužili po eno tekmo suspenza; počivali bodo Luka Majcen (Triglav), Ilija Martinović in Matej Rodin (oba Aluminij Kidričevo).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:54 9. Avgust 2017.

    Tako je povsem pravilno!! Nedopustno se mi zdi le to,da ne veljajo ISTA pravila za vse klube!! Zaskaj se nekaterim …

  • 15:10 9. Avgust 2017.

    Dobra novica. Aluminij so kaznovali še bolj strogo kot Maribor. Glede na to, da smo jih že v prvem krogu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.