Šport > Nogomet
2613 ogledov

Mariborčani že plačujejo

Ankaran-Hrvatini NK Maribor
Vijoličasti so prejeli najvišjo kazen v novi sezoni.

Nogometni klub Maribor bo moral po 4. krogu državnega prvenstva zaradi nešportnega vedenja navijačev, prižiganja bakel na tribuni in metanja teh ob ograjo igrišča, v blagajno Nogometne zveze Slovenije prispevati 1500 evrov, je odločil disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj. Zaradi nešportnega vedenja navijačev bo 150 evrov plačal tudi Triglav Kranj.

Teh 150 evrov pa bo vodstvo kranjskega Triglava dodalo k 360 evrom plačila zaradi nešportnega vedenja nogometašev, ki so prejeli pet rumenih in en rdeč karton. Iz istega razloga, nešportnega vedenja igralcev, bo 360 evrov v blagajno NZS vplačalo tudi Krško.

Trije nogometaši so si iz različnih razlogov prislužili po eno tekmo suspenza; počivali bodo Luka Majcen (Triglav), Ilija Martinović in Matej Rodin (oba Aluminij Kidričevo).

Komentarjev 3
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 21:54 09.avgust 2017.

    Tako je povsem pravilno!! Nedopustno se mi zdi le to,da ne veljajo ISTA pravila za vse klube!! Zaskaj se nekaterim klubom gleda skozi prste??

  • Igor Đukanović 15:10 09.avgust 2017.

    Dobra novica. Aluminij so kaznovali še bolj strogo kot Maribor. Glede na to, da smo jih že v prvem krogu celo premagali, ni več dvomov. Tudi letos bo šampion Maribor. ;)