Šport > Nogomet
988 ogledov

Maribor okrepljen za play-off Lige prvakov

Martin Milec NK Maribor NK Maribor/Twitter Martin Milec.
V Ljudskem vrtu so pred preizkušnjo v četrtem predkrogu Lige prvakov pripeljali okrepitev na desnem boku.

Že nekaj časa so navijači Maribora pričakovali njegovo vrnitev, sedaj je prestop končno sklenjen. Martin Milec se je potem, ko je leta 2014 vijoličasti klub zamenjal za Standard Liège in nato kot posojen igralec nastopal za nizozemsko Rodo, vrnil v štajersko prestolnico.

25-letni otrok Aluminija je že bil vpoklican v slovensko reprezentanco pod vodstvom Srečka Katanca. V Ligi prvakov še ni nastopil, zato bi rad četi Darka Milaniča pomagal do zmage nad izraelskim Hapoelom iz Be'er Sheve in s tem do uvrstitve v skupinski del elitnega tekmovanja.

Mitja Viler Maribor Zrinjski Žreb Šport Maribor spoznal zadnjo oviro na poti do elite

"Presrečen sem zaradi vrnitve v Ljudski vrt, ki je res moj dom. Občutek bi lahko primerjal s tem, kot da greš za 14 dni na morje. Je lepo, vse je super. Ko pa prideš nazaj, v svoj dom, v svojo posteljo, pa je nekaj povsem drugega. Nekako tako bi lahko opisal ta trenutek. Rad bi se zahvalil športnemu direktorju, vsem v klubu za izkazano zaupanje. Komaj čakam, da začnem trenirati in igrati. Zdaj sem tri leta starejši, lasje so daljši in drugačni. Postal sem oče, drugače pa se nisem spremenil. Še vedno lahko obljubim, da se bom boril na vsaki tekmi, dal vse za ta grb in 'toti' naš Maribor. Eno Ligo prvakov sem zamudil. Upam, da naslednje ne bom," je po vrnitvi v Ljudski vrt za klubsko spletno stran dejal Martin Milec.

"Hoteli smo se okrepiti, dobiti eno kvaliteto več. Ne le za play-off, ampak tudi za prvenstvo, saj nas čaka dolga jesen, ne glede na to, v katerem tekmovanju bomo igrali. Odločili smo se za Martina, ki je vsem nam dobro znan. Ima bogato zgodovino v našem klubu, pozna proces treninga, zahteve Maribora. Njegovo vključevanje v ekipo bo zelo kratko, saj je seznanjen z vsemi zakonitostmi tega kluba, z navijači in verjamem, da smo dobili vrhunsko okrepitev. Bil je pri Standardu, se ob belgijski preizkusil tudi v odlični ligi, kot je nizozemska. Igral je na višjem ligaškem nivoju in prišel nazaj z velikim motivom, željo po dokazovanju. Da bi z našim klubom dosegel tisto, kar mu manjka. To je Liga prvakov," je prihod bočnega nogometaša pokomentiral športni direktor Maribor Zlatko Zahović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.