Márquez že zaključil za letos

Foto: Epa
Foto: Epa
Aktualni svetovni prvak še ni povsem okreval po težji poškodbi.
Oglej si celoten članek

Šestkratni svetovni prvak v motociklizmu Marc Márquez to sezono ne bo več tekmoval, je zapisal španski zvezdnik na Instagramu.

Zelena luč Odlična novica za navijače Valentina Rossija

Kot je potrdila tudi njegova ekipa Repsol Honda, Márquez po dveh operacijah desne roke po padcu na prvi dirki sezone za VN Španije v Jerezu še ni povsem okreval, zato se bo raje osredotočil na sezono 2021.

"To sezono ne bom več tekmoval. Po zdravniški oceni, kako je z mojo roko, ter dogovoru z ekipo smo se odločili, da je najboljša možnost zame, da se vrnem naslednje leto. Zdaj moram nadaljevati okrevanje. Hvala vsem za podporo," je zapisal 27-letni Márquez in dodal: "Veselim se vrnitve leta 2021."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.