Šport > Moto športi
87 ogledov

Márquez že zaključil za letos

marc marquez Epa
Aktualni svetovni prvak še ni povsem okreval po težji poškodbi.

Šestkratni svetovni prvak v motociklizmu Marc Márquez to sezono ne bo več tekmoval, je zapisal španski zvezdnik na Instagramu.

valentino rossi Zelena luč Šport Odlična novica za navijače Valentina Rossija

Kot je potrdila tudi njegova ekipa Repsol Honda, Márquez po dveh operacijah desne roke po padcu na prvi dirki sezone za VN Španije v Jerezu še ni povsem okreval, zato se bo raje osredotočil na sezono 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finalmente esta temporada no volveré a competir. Tras evaluar cómo está el brazo junto con los Doctores y mi equipo, hemos decidido que la mejor opción es volver el próximo año. Ahora toca seguir con el proceso de recuperación. Gracias a tod@s por los mensajes de apoyo que sigo recibiendo. Con muchas ganas de volver en 2021!! Finally this season I will not compete again. After evaluating how the arm is doing together with the Doctors and my team, we have decided that the best option is to return next year. Now it's time to continue with the recovery process. Thanks to everyone for the messages of support. Looking forward to returning in 2021!!

A post shared by Marc Márquez (@marcmarquez93) on

"To sezono ne bom več tekmoval. Po zdravniški oceni, kako je z mojo roko, ter dogovoru z ekipo smo se odločili, da je najboljša možnost zame, da se vrnem naslednje leto. Zdaj moram nadaljevati okrevanje. Hvala vsem za podporo," je zapisal 27-letni Márquez in dodal: "Veselim se vrnitve leta 2021."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice