Šport > Moto športi
776 ogledov

Odlična novica za navijače Valentina Rossija

valentino rossi Epa
Rossi bo lahko nastopil v Valencii.

Italijanski motociklistični zvezdnik Valentino Rossi je dopotoval v Valencio, kjer bo nastopil na sobotnih prostih treningih in kvalifikacijah, potem ko je bil njegov drugi test na koronavirus negativen, je sporočilo njegovo moštvo na družbenih omrežjih.

Na današnjih prostih treningih, na katerih je bil najboljši Avstralec Jack Miller, je Rossija nadomestil Američan Garrett Gerloff. Od sobote naprej pa bo na Yamahi znova sedel 41-letni zvezdnik motociklizma, ki je izpustil obe dirki v Alcanizu, potem ko se je pred prihodom v Španijo okužil z novim koronavirusom.

Do konca sezone so ostale še tri dirke. Ta konec tedna bo na sporedu VN Evrope, dirka v razredu motoGP pa se bo v nedeljo začela ob 14. uri.

Nato sledita še ena preizkušnja v Valencii, in sicer za VN Valencie (15. november), za konec sezone pa bo 22. novembra še preizkušnja v Portimau na Portugalskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice