Šport > Moto športi
6557 ogledov

Takšno je stanje Valentina Rossija

valentino rossi Epa
Valentino Rossi je zadnji teden preživel v karanteni za zidovi razkošnega domovanja na ranču v rodni Tavullii.

Eden najboljših motociklistov vseh časov Valentino Rossi (Yamaha) je prejšnji teden javnost obvestil, da bo zaradi pozitivnega testa na koronavirus primoran izpustiti obe dirki v španskem Alcanizu. Italijan se je v jutro prebudil z rahlo vročino in bolečinami v kosteh, po dveh opravljenih testih pa mu je bila potrjena okužba s covidom-19.

valentino rossi Covid-19 Šport Rossi prejel šokantno novico: "Žalosten sem in jezen"

Rossi je zadnjih nekaj dni preživel v karanteni, od koder se je po koncu prvega dirkaškega konca tedna v Španiji pogovarjal z italijanskimi novinarji.

"V primerjavi s tem, kako sem se počutil dva dni nazaj, sem zdaj dobro," je svoje počutje opisal 41-letnik. "Še vedno sem šibak, vendar nimam več vročine. Bolan sem bil dan in pol. Zdaj mi je bolje. Lahko se premikam brez glavobola," je dodal.

Priznal je, da mu je motociklistične dirke težko spremljati z domačega naslonjača, še posebej zato, ker je pred diagnozo vpisal kar tri zaporedne ničle.

"Že tako sem bil v težkem položaju, saj sem pred tem trikrat zapored ostal brez točk. Žalosten sem, ker moram ostati doma, saj mi ni lahko gledati dirke po televiziji," je potožil Italijan, a poudaril, da najhujše šele prihaja.

"Ta vikend v nobenem primeru ne bi mogel dirkati. Še v nedeljo sem bil bolan. Naslednji teden bo težje, ker se bom počutil dobro, vendar bom moral še naprej ostati v karanteni," je zaključil.

valentino rossi | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice