Masten zaslužek s preprodajo Kobejeve brisače

Foto: Epa kobe bryant
Brisača, ki jo je z ramen Kobeja Bryanta po njegovi zadnji tekmi v karieri potegnil navijač, je po treh letih zamenjala lastnika.
Oglej si celoten članek

Brisača, ki jo je uporabil legendarni košarkar Kobe Bryant na zadnji tekmi v ligi NBA, je bila na dražbi v Arizoni prodana za 33.000 dolarjev. Kupila jo je oseba, ki namerava v Kaliforniji odpreti muzej posvečen Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant je zadnjo tekmo v ligi NBA odigral 13. aprila 2016 proti Utah Jazz. Tedaj je - po dvajsetih sezonah in petih naslovih prvaka - dosegel kar 60 točk in se v čustvenem nagovoru publiki poslovil z besedami "Mamba out".

Brisačo, ki je bila predmet dražbe, je nek navijač tistega dne potegnil z ramen Bryanta, ko je ta hodil proti slačilnici. Eno leto kasneje je, kot poroča CNN, navijač to brisačo prodal za 9000 dolarjev.

Bryant je umrl 26. januarja letos v helikopterski nesreči, v kateri je življenje izgubila tudi njegova 13-letna hčerka Gianna, ter sedem drugim oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.