Mati Cristiana Ronalda se bori za življenje

Foto: Profimedia
Dolores Aveiro je sporočila, da se ji je znova pojavil rak na dojki ter da se začenja njen boj za preživetje.
Oglej si celoten članek

Dolores Aveiro, mati nogometaša Juventusa, Cristiana Ronalda, se bori za svoje življenje. Znova se ji je namreč pojavil rak na dojki, katerega je že uspešno premagala leta 2007.

Aveirova je nedavno prispela v Italijo na praznovanje sinovega 34. rojstnega dne ter da mu stoji ob strani v času, ko se sooča s težkimi obtožbami posilstva. Tu je tudi razkrila šokantno resnico.

Foto: Profimedia Dolores Aveiro

"V Madridu sem operirala tudi drugo dojko, šla sem na obsevanje in zdaj se borim za življenje," je izjavila za portugalsko televizijo ter dodala, da še ne ve, ali bo morda potrebna še ena operacija.

Ronaldo je sicer leta 2009 doniral 100.000 funtov za ustanovitev centra za zdravljenje tumorjev v bolnišnici, ki je leta 2007 rešila njegovo mater.

v zakulisju Ronaldova mama in sestri pozirale z Messijem

Preveč denarja Pridržali mamo Cristiana Ronalda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:43 11. Februar 2019.

    A moderatorji res ne znate tega nigerijca spravit iz komentarjev. Že več kot leto dni na vsakem članku smeti...pa kakšni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.